AUTOFRANCE.DK er registreret som domænenavn for få år siden med henblik på markedsføring af et voksende lager af primært reservedele til Citroen`er, enkelte andre franske biler og i beskedent omfang til andre mærker. Gennem opkøb af restpartier, overskudsdele, oprydninger,reduktioner samt auktionskøb er lageret vokset og lejlighedsvist udvidet til at omfatte andre bilmærker, primært partier af enkelte varegrupper som f.eks. hjullejer, kabler, tændrør og lign. Disse reservedele findes på hjemmesiden under gruppen "Andre mærker".

Da der ofte er tale om overgemte res.dele kan emballager være brudte, støvede og let beskadigede. Dette har ingen betydning for funktionaliteten, medmindre det er angivet i rubrikken "Bemærkninger".

For brugte reservedeles vedkommende findes der en kvalitetskodning i samme rubrik. Der anvendes følgende koder: A+, A, B, C, D eller E.

A+ angiver den perfekte del, der udover at fremstå som en ny del i enhver henseende endvidere f.eks. kan være i absolut fejlfri lakering og dermed umiddelbart anvendelig på en bil i samme farvenuance.

A betyder at delen er fejlfri og direkte anvendelig svarende til en næsten ny enhed.

B bruges om en brugt del med brugsspor og mindre skønhedsfejl, f.eks. overfladerust, småskrammer, ridser og lign.

C koder på reservedelen har den betydning, at mindre arbejder kan være nødvendig før montering, men f.eks. ingen gennemtæringer el. lign.

D angiver en brugt res.del, der kræver nogen bearbejdning forinden ibrugtagning. For pladedeles vedkommende f.eks. rustarbejde, opretning og lign.

E Denne del er ikke anvendelig som udskiftningsdel, men kan indgå ifm. depositum eller renoveringsdel. For motorers vedkommende f.eks. som donorenhed.

Priserne er angivet som dkr. excl. moms. Ønskes varerne tilsendt, tilkommer forsendelsomkostninger til PostDanmark eller fragtmand afhængigt af forsendelsens omfang og vægt. Endvidere er det muligt at afhente pr. forretningsadressen.

Der ydes 14 dages returret på alle nye reservedele såvel som brugte ved franko returnering i ubeskadiget original/fremsendt emballage. Undtaget er skaffevarer, der ikke tages retur. Er der tale om skaffevarer, vil dette fremgå af ordrebekræftelse eller faktura.

Betaling finder sted enten kontant ved afhentning eller via Netbank efter fremsendelse af elektronisk faktura. Når beløbet er indgået, fremsendes varerne straks herefter. I reservedelslisterne angives originalnumre som referencenumre, dog uden ansvar.